- -

Filmnyheter!

Tänkte lägga upp lite filmnyheter!
______________________________________________________

Prince of Persia.(OMG!!!!!!!!! )
Det är från början ett spel, så jag tkr det är coolt att man lixom gjort film på det..
Prince of Persia: The Sands of Time är en kommande 2010 action-äventyr fantasy film skriven av Jordan Mechner, Boaz Yakin, Doug Miro, och Carlo Bernard, regisserad av Mike Newell, och producerad av Jerry Bruckheimer. Filmen är baserad på 2003 TV-spelet med samma namn, utvecklat och släppt av Ubisoft Montreal.

Den filmstjärnor Jake Gyllenhaal som prins Dastan, Gemma Arterton som prinsessan Tamina, Ben Kingsley som Nizam, och Alfred Molina som Sheik Amar.

Det är den fjärde filmen i Walt Disney Pictures banner för att få en PG-13 rating av MPAA (och den första inte i Pirates of the Caribbean-serien) för intensiva sekvenser av våld och handling. Trots att filmen är baserad främst på Sands of Time, element från Warrior Within och de två Troner har också förts.



IronMan 2 (OMG!!!!!)

Stark är under stark press från regeringen, pressen och allmänheten att dela med sig av sin teknologi till militären, men vägrar då han är rädd att hemligheten bakom Iron Man-teknologin ska hamna i fel händer. Med Pepper Potts och James ”Rhodey” Rhodes vid sin sida bildar Tony nya allianser och konfronterar nya, kraftfulla fiender.

Iron Man 2
In Theaters May 7, 2010!

2010-04-26 @ 20:19:44 Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0