- -

SKVALLER.

NU JÄVLAR ♥


Love the bag!
Lady Gaga sågs ankommer till en flygplats i Japan idag. Inte ens när hon reser gör hon ge upp och bära någonting sköna! Hon är alltid i galen kostym! Vi älskar stövlar, påsen och kostym! Wow! Ingen gör flygplats stil riktigt gillar den här damen! (inte idag menmen..)

Lady Gaga Coming To Glee!


Bara lite allmänt coola bilder på Gaga♥
GLEEEE.
Lady Gaga hitlåtar på träffen musikaliska tv-serien från och med 13 april! De kommer att sjunga Poker Face och Bad Romance andra amonst och få det - var och en av dem kommer klädd vara i en annan Gaga outfit! Vi kan inte vänta! (Källa: Musik Mix)

Och btw så gillar jag GLEE asmkt.
Och Jennifer Lopez ska gästspela i ett avsnitt :D


MEN NU LITE SKVALLER DÅÅÅ.

"Detta är Jason Pfeiffer, en före detta hudläkare assistent som just har kommit ut med den chockerande påstående att han var Michael Jacksons pojkvän! Jason säger att han var med Michael ända fram till dagen då han dog förra året och att de två var mycket passionerat involverade. Jason säger presenterades av Michael berömda vän Dr Arnold Klein och att de kände sig som själsfränder så snart de uppfyllt. Jason säger att han känner Michael älskade honom, trots att han aldrig gick offentliga med sin relation. Vad vi vill veta är varför Jason är cominig ut med detta nu? Varför inte låta Michael vila i frid? Jason säger att han ville berätta sanningen, eftersom han tror att Michael skulle ha godkänt i det ... konstigt. "Jag tror inte på honom.
Eftersom att Micheal är religiös och en ärlkig människa och jag tror inte att han brydde sig om vad folk tkt om han varit gay hade han kanske nog sagt det?
Btw vill nog bara det här losern bli känd.


BLOGG SKVALLER:

Kissie publicerade ett inlägg igår där hon visade upp att hon hamnat i en spalt om ”oskuldfulla kändisar” på  SOLO. Kissie säger att hon spar sig till äktenskap och  passar på att dissa både Paow och Dessie. Enligt henne så har dom legat med över 20 personer:


Och är är Paows svar..






CATFIGHT mjaaaoo.
Ojojooojj...






2010-04-30 @ 19:44:05 Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0