- -

30 minuter.

Tiep.

MEN MEN MEEEN.Alltså jag hatar när man är på läsa-bloggar-humör så har ingen bloggat :( sorgligt.

Men nu blir det skvaller... :D

En läsare har skickat in denna konversation från facebook med Amir där han meddelar att en ”turk” vill ha bilder på Lolad och Lolad säger att hon tänker anmäla Amir om han sprider bilderna på henne samt att det är barnpornografi.


Lolads kompis blogg som försvarar henne : ells.nu.

Asså jag känner att Amir är lite taskig, men ändå att hon får skylla sig själv men jag vet inte :O vad tycker ni?
TEAM AMIR ELLR TEAM SANNA?

Kissie och Kenza är två bloggerskor som varit med på ”The Dirty” och denna gång så är det Dessies tur. En bloggläsare har skickat in ett tips till ”The Dirty” om att Dessie är brevis på att alla svenskar inte ser bra ut, att Kissie är hennes ”fiende” och om hennes dramatiska beteende.

 Nik vill inte dömma Dessie p.g.a hon är för ung. Men här är några av kommentarerna till inlägget.

För 3 dagar sedan så skrev jag ett inlägg om bloggaren ”Kames”. Paow hade hängt ut honom på sin blogg med en video och sade att det var synd om hans föräldrar. Jag publicerade ett inlägg som han tidigare skrivit om Paow där han sågade hennes beteende. Jag skrev om att Paow säkert läste inlägget och sedan bestämde sig för att hänga ut honom.

På inlägget så sa Kames att Paows invandrar snack var pinsamt och att hon aldrig skulle bli politker. Här är ”Kames” svar på tal gällande Paows uthänging med videon.

Paows inlägg :

Kames svar på tal gällande videon :

  

Om ni undrar vad han menar med att han inte har en mamma så har han bloggat om att hans mamma är alkoholist och att han tvingats vara ”självständig” sedan 4 år tillbaka p.g.a det. Kanske Paow inte borde uttalat sig utan fakta …?


JAG-team kames.

Dessie som annars brukar ses som den mest omogna i bloggvärlden har dissat Amirs beteende i bråket med Lolad och tycker att han borde växa upp. I samma inlägg så avslöjar hon att hon precis som Paow och Kissie är seriös med att hon ska spela in en låt.



Daniel Paris, mer känd i bloggvärlden som ”Paows stalker” är känd för sina videobloggar där han ibland gör parodier på olika bloggare men framförallt videobloggar om hur mycket han älskar Paow.

Amir och Daniel Paris har umgåtts senaste tiden och det har också cirkulerat romans rykten kring dom, speciellt efter att Hugo bloggade om hur dom strulade. I denna intervju med Poppe så bekräftar Daniel Paris att han och Amir  ”bara är vänner”.



SÅDÄÄÄR.

2010-08-01 @ 21:24:49 young Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0