- -

SKVAAALLER.




Det har varit mycket snackis kring Fångarna på fortet när det blev officiellt att Foki, Blondinbella och Paow skulle medverka i äventyrsprogrammet. Har nu blivit tipsad om ett datum som första avsnittet av Fångarna på fortet sänds. Det är den 23 Augusti.

Fångarna på fortet är ett tävlingsprogram med olika lag – detta år med ett blogglag. Foki, Paow och Blondinbella dyker dock inte upp på TV rutan förrens säsong 2. Det står inte ännu på TV4:as hemsida vilket datum säsong 2 sänds. Fast det är ifrån 23 Augusti Fångarna på fortet drar igång på TV.

Klippen på bloggtjejerna i fortet kommer också upp på bloggen.

Programmet går på kanal 4. Tänker du sitta bänkad inför programmet?

JAG TÄNKER SITTA BÄÄÄNKAD!
Kollade alltid på det när jag var "liten":3

Kenza har skrivit ett inlägg om att värna för djurens rätt. Hon har skrivit ett inlägg om att man ska skriva upp sig på en lista för att stoppa pälsfarming och hon har lagt upp en video som visar hur dåligt minkar behandlas.

Från Kenzas inlägg : ”De rödgröna partierna kräver ett förbud mot minkfarmer. Vår jordbruksminister däremot har valt att blunda för problemen. Det är så otroligt fel.”

Kenza har anklagats för dubbelmoral eftersom hon har två kollektioner – ”Wildflower by Kenza” och ”Jofama by Kenza” som använder äkta skinn. Kenza har försvarat sin kollektion i kommentarsfältet och förklarar hur det ligger till.

 

En del anser dock att förklaringen till att hon ”bara” använder slaktavfall är dålig eftersom en del slaktdjur också blir behandlade dåligt. Personer säger också att det inte spelar någon roll vart skinnet kommer ifrån, att poängen är att djur i slutändan dör eller plågas för människans behov.

Team Kenza eller läsarna som anser att hon har dubbelmoral ?


TEAM läsarna ofc jag älskar djur och försöker värna om dom.

 

2010-08-12 @ 21:41:05 Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0