- -

G2g

Gotta gå away from da computre
Men alltså ni läser ju imorn RIGHT ;)

Men först lite skvaller...yummie :D

FÖRHANDSTITT PÅ FOKI I VECKOREVYN FINNS EJ I BUTIK ÄN!! :D

Foki med pojkvännen, Ricky.

Foki hade en plåtning för Veckorevyn för 1 månad sedan. Nu kan vi avslöja mer om Fokis plåtning med Veckorevyn. Foki fotograferades för en ”bröllopspecial”. Här kommer en förhandstitt på Foki i senaste nummret av Veckorevyn. Foki pratar om vad som skulle vara drömbröllopet med Ricky.


Redaktionen på Veckorevyn stylade Foki i en rosa kimono.  Tidningen finns ej ute i butik ännu. Vad tycker ni om Fokis styling? Hiss eller diss?

Amir befinner sig just nu i Göteborg där han bor med Göteborgs mest populära bloggare, Baby Senorita och Sofia of Sweden. Amir har bloggat om hur kul han har det  och att han välkomnades  med öppna armar.

Fast igår kväll så bloggade Amir om att känner sig som en ”fågel i en bur” och hur han känner sig tom p.g.a offentligheten:

Inlägget är nu borttaget – kan bero på att Amir kände att han öppnade sig för mycket. Förstår ni  Amir?

Kissie bloggade tidigare idag om att sola solarium och publicerade en bild med ett inklistrat huvud på en tecknad kropp i ett solarium. Många har tipsat om att Kissie tagit idén från Isabelle Strömberg. Isabelle är en 16-åring tjej och hennes blogg har på senaste tiden växt i antal besökare och hon ligger högt upp på blogg.se topplista bland mest besökta.

Det här är inte heller första gången Kissie tar från Isabelles blogg — har hänt vid flera andra tillfällen.

Det blev allt för nu allt är taget från gossips.se

XoXo

GODNATT GUYS♥

2010-06-07 @ 21:12:36 young Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0