- -

Skvaller, mode, nya filmer meeerraa..

Tänkte uppdatera min kategori "Gossips"!
Där jag skriver om nya filmer,kändisar,mode,smink och massa andra saker !
;)


Vad tycker ni?
Kommentera


För 1 vecka sedan så meddelade Kissie på sin blogg att hon skulle spela in en låt. När Kissie först avslöjade detta så tog dom flesta inte det seriöst. Vi tänkte nog oss att Kissie skulle sjunga ”mes pop” som ”I’m a Barbie Girl” eller ” My name is Inga”.

Tidigare idag så avslöjade Kissie att låten är färdiginspelad samt att låten kommer vara helt klar om 1 vecka. Inom en snar framtid så kommer singeln släppas ut. Kissie har enligt Amir, slitit i flera timmar på sin låt. Kissie har även informerat oss om att låten är en blandning av David Guetta som gör house musik och Miley Cyrus.

Kissie har bl.a sagt:

– Längtar verkligen tills den kommer ut, ni kommer ju bli så förvånade kan jag lova!

Kissie har även skapat en kategori på sin blogg som heter ”min sångkarriär” så hon verkar ta sjungandet seriöst. Kissies låt kommer enligt henne säljas på i-tunes, vara på spotify och singeln har även ett skivomslag. Till skivomslaget så har Kissie tänkt ha på sig en kort svart glittrig klänning. Se klänningen här.

Många har ställt sig frågan om Kissie verkligen kan sjunga, och jag kan säga att Kissie tidigare visat ett genuint intresse för att sjunga i ett gammalt inlägg innan hennes blogg blev stor. Så hon kanske kan. Hur tror ni resultatet blir?


Hollywood så är det vanligt att det förekommer listor med världens sexigaste man eller kvinna. Nu har Improveme.se gjort en sådan lista och rankat Sveriges snyggaste män. På MSN.se så hittar man listan och flera läsare har tipsat om att ingen mindre än Hugo Rosas hamnade på plats 67.

Andra som kom med i listan är bl.a Darin som gjort sig känd från Idol – han hamnade på plats 15. Mikeal Persbandt kom också med, om ni vill veta hur hela listan ser ut så kan ni besöka MSN.se.

Jag tkr HAN ÄR FUUUUUUUL! Vad tkr ni? xD

Photoshop är ett ämne som brukar diskuteras i bloggvärlden. Den som drar till sig mest uppmärksamhet p.g.a detta är förstås Kissie. En annan bloggare på tal är Foki som många anser förskönar sina bilder mer än vad hon vill erkänna, hon har ju tidigare nekat till detta helt och hållet.

Tyra och Blondinbella frågade ut henne om detta på ”Bella & Tyra show” varpå hon svarade att hon endast ändrar ljus och kontrast. En läsare tycker dock att Foki gör mer än vad hon erkänner. Detta är enligt läsaren att dömma av jämförelsebilder från Paow och Blondinbellas bloggar.

Blondinbellas blogg.

Fokis blogg.



Inte samma bilder.  Men läsare har tipsat att det är uppenbart att det rör sig om mer än kontrast och ljus...

Vad tror ni, redigerar Foki mer än bara ljus och sånt? :O

Medan Jennifer "Jen" Kornfeldt (Katherine Heigl) var på semester med hennes föräldrar, möter hon Spencer Aimes (Ashton Kutcher), en snygg singel man. Jennifer och Spencer blir snart kära i varandra och fortsätter sitt förhållande när dom kommer hem igen, och sen så brådskar dom att snabbt gifta sig. Jen tycker att hon har funnit sin perfekta man, men hon vet inte att Spencer egentligen jobbar på CIA och ofta spenderar sina dagar med att jaga och döda brottslingar. Deras liv är på väg att ta en vändning till det värsta när dom upptäcker att en av deras vänner egentligen har ett avtal att döda Jen och Spencer.


SÅ DET VAR ALLT SKVALLER OCH SÅÅ FÖR NU MEN DET KOMMER MERA NÅN ANNAN DAAG :)



2010-06-15 @ 16:12:58 Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0