- -

Foki bitch

Har inget emot foki. Men asså hon och hennes kille ska typ åka till Japan. Eller nu kanske det inte blir av pga jordbävnigsrna/tsunamisarna. Och foki bara" nejnej området vi ska till är inte ens nära! Hotellet är jättefint blablabla" SÅ HEEELT NORMALT BARA ÅKA DIT , MEDAN FOLK DÖR OCH DO. SKA SIN JÄVLA SEMESTER? Och typ direkt när de hörde om katastrofen ja då blev de ledsna ochgck och åt glass. Har somsagt inget emot henne blir bara arg.
2011-03-25 @ 15:15:12 young Permalink


Kommentarer
Postat av: Bangkokjenny

Du har fel på alla fyra punkter.



Området / staden Foki ska åka till ligger väldigt långt från både kusten och katastrofplatsen runt det havererade kärnkraftverket. Hon och hennes pojkvän ska resa till Kyoto och där är livet helt som vanligt, precis som i 98% av övriga landet. Folk jobbar, sover, äter och andas.



Den omedelbara faran är över nu, och folk DÖR inte längre. Dödssiffran slutade stiga endast 2 dagar efter katastrofen. Det skulle även du fatta om du hade läst på lite mer?



Foki är mer brydd och involverad än både dig och mig. Hon har skänkt pengar till välgörenhet för Japan och hon har dessutom vid ett flertal tillfällen uppmanat sina 70.000 läsare att också skänka pengar. Så nej, hon gick inte bara och åt glass, vilket du kan se bl.a här: http://fokis.se/2011/03/stod-japan/



Vad har du gjort för att hjälpa?



Gör något vettigt ist för att spy galla på Internet. -.- Läs en bok och bli klok kanske? lol



2011-03-26 @ 00:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0